Buiten is het -1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.355 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Met behulp van een politiehelikopter zocht de politie vanmiddag een mogelijk vermist persoon bij Sluis 7. Die zoekactie boven de Bundertjes en het kanaal is inmiddels gestaakt, er werd niemand aangetroffen.
Eerder vanmiddag werd bij Sluis 7 (in de Zuid-Willemsvaart tussen Helmond en Aarle-Rixtel) een rollator aangetroffen zonder eigenaar. Een vreemde situatie natuurlijk. En vandaar de zoekactie. De gevonden rollator heeft een mandje en is van het type Easy going Light G3. De rollator staat inmiddels gestald op het politiebureau aan de Kasteel-Traverse.
De eigenaar van de rollator is nog niet gevonden, dus heb je tips hierover, bel dan de politie op 0900-8844.
Wijkagenten Marco van Bree en Rob Matthijsse maakten de foto’s.

2 reacties:

De vorige keer kon de heli het vermiste persoon ook niet vinden…
Hopen dat de eigenaar levend gevonden wordt

Beantwoorden

Misschien gewoon iemand die aan het vissen is geweest en bij inladen viskoffer zijn/haar rollator is vergeten. Is daar een favoriet visstekje toch?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *