Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vrijdagavond rond 23.00 uur werden 2 inbrekers (21 en 24 jaar) uit Helmond op heterdaad betrapt bij de golfclub in Goirle. Het duo is aangehouden met hulp van een politiehond. De agent deed aangifte van poging tot doodslag.
Een politieagent reageerde die avond op een alarmmelding bij die golfclub op een steenworp afstand van de Belgische grens. Samen met zijn hond ging hij een kijkje nemen en trof de 2 mannen daar aan. Zij probeerden weg te komen door op de agent in te rijden, maar dat mislukte. Door het inzetten van de politiehond konden de 2 mannen worden aangehouden op verdenking van inbraak. Omdat er op hem werd ingereden, deed de agent aangifte van poging tot doodslag.
Bij de aanhouding werd 1 van de verdachten door de diensthond gebeten. Hij is aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis waarna ook hij werd in gesloten voor verder verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *