Buiten is het 34 graden, binnen zit al 15 jaar ­čś╗

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.319 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Een Poolse man met een bebloed hoofd wordt sinds17.00 uur vermist, dat meldde Burgernet zojuist om 17.45 uur.
De man is te voet en wordt vermist vanaf de Deurneseweg. Hij is blank, ongeveer 30 jaar en heeft een lengte van 1,80 meter. Hij draagt een korte broek en grijs blauw t-shirt. Heb je tips,bel dan nu naar 112.
Via updates in de reacties hieronder houden we je op de hoogte.

6 reacties:

Was om 5 uur een auto-ongeluk bij het viaduct van de N279 over de Deurneseweg. Misschien heeft dat er iets mee te maken.

Beantwoorden

De vermiste Poolse man was om 18.42 uur nog niet aangetroffen. De politie zoekt verder, heb je nog tips, bel dan nu 0900-8844.

Ter informatie: een Burgernet-actie duurt meestal een uur. Daarna wordt de actie afgesloten en komt er een afloopbericht als hierboven. De politie blijft dan nog wel zoeken. Je kunt na afloop van de actie nog steeds informatie doorgeven.

Beantwoorden

@Jan op maandag 3 augustus 2015 om 18:32:

Klopt; hij is weggelopen na het ongeval. Hij is op de auto geknald.

Beantwoorden

Misschien zou de aanpak van de politie discriminerend zijn maar als je de bestuurder van een auto met een Pools kenteken laat stoppen en de bestuurder controleert op o.a. gebruik van alcoholische drank zul je vaak overtredingen constateren.

Beantwoorden

Vermiste Pool bleek plaats ongeval te hebben verlaten
Het vermoeden van Jan en de bevestiging van Yvonne Tel hierboven bleek te kloppen. Een verkeersongeval op de Deurneseweg bleek de aanleiding te zijn deze Burgernet-actie maandag te starten. Kort daarvoor vond daar namelijk een aanrijding tussen 2 auto`s plaats. De bestuurder van de auto die het ongeluk veroorzaakte, is na het ongeval te voet vertrokken en liet zijn auto achter, zo laat Burgernet weten
Het onderzoek naar de identiteit van deze man loopt nog. Heb je informatie over hem dan kun je contact opnemen met de politie op 0900-8844. Of meld misdaad anoniem 0800-7000.

Beantwoorden

Hij zal toch niet gedronken hebben , doet ie anders nooit.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *