Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.225 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) gaf het Elkerliek ziekenhuis een financiële bijdrage in het kader van de stimuleringsregeling Veilig en gezond werken. Met deze stimuleringspremie van maximaal 5 duizend euro start het Centrum Opleiden & Ontwikkelen (COO) van het Elkerliek dit jaar de training ‘Omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag’ voor medewerkers  Deze training is verplicht en sluit aan bij het al ontwikkelde agressiebeleid in het ziekenhuis en de uitkomsten van een medewerkerstevredenheidsonderzoek. De medewerkers die het meeste risico lopen om met agressie in aanraking te komen, volgen de training als eerste. Daarna komen ook de andere medewerkers aan de beurt.
In de StAZ maken werkgevers- en werknemersorganisaties in de ziekenhuisbranche zich samen sterk voor een aantrekkelijke arbeidsmarkt in de ziekenhuisbranche. Behalve het Elkerliek kregen ook 3 andere ziekenhuizen in Den Haag, Utrecht en Nieuwegein een premie voor gezond en veilig werken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *