Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.319 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

nullDoor een technische storing kunnen de gemeentelijke afdelingen Werk en Inkomen en Zorgpoort vandaag hun dagelijkse betalingen niet overboeken. Dat laat de gemeente Helmond zojuist weten.
Onder andere voorschotten van uitkeringen en vergoedingen voor studiekosten kunnen hierdoor niet uitbetaald worden. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. De gemeente hoopt dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is, zodat de betalingen maandagochtend alsnog gedaan kunnen worden.
De storing heeft geen gevolgen op de uitbetaling van de reguliere uitkeringen. Er zijn alleen problemen met de dagelijkse betalingen op vrijdag 9 mei.
De gemeente begrijpt dat dit vervelend is voor mensen die vandaag een betaling van Werk en Inkomen of de Zorgpoort horen te ontvangen. “Helaas kunnen we het probleem vandaag niet meer verhelpen. Onze excuses voor het ongemak” aldus de gemeente.

2 reacties:

Hopelijk gaan ze daarna de wachtlijst van 800 aanvragen voor bijzondere bijstand eens wegwerken. Veel mensen met minieme inkomens wachten al maanden op toewijzing van hun aanvragen.

Beantwoorden

Problemen met betalingen zijn opgelost
De technische storing is opgelost, de afdelingen Werk en Inkomen en Zorgpoort kunnen weer betalingen verrichten, zo laat de gemeente weten. De bedragen die vrijdag niet overgeboekt zijn, worden vandaag alsnog overgemaakt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *