Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.716 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gisteravond werd er 10.000 euro opgehaald voor een ouder-kind-kamer op de Kinderafdeling van het Elkerliek ziekenhuis. Dat is een huiskamer, waar jonge patiënten die niet bedlegerig zijn, samen met hun ouders, broertjes of zusjes een spelletje kunnen doen, TV kijken,
praten en even het ziek-zijn vergeten. Dit project is mede een initiatief van de Vrienden van het Elkerliek.
Onder het thema Helmond Strijdt organiseerde JCI Peelland een pubquiz voor ondernemend Helmond in de kapel van het Elkerliek. Om te mogen deelnemen moesten bedrijven 500 euro betalen en daarmee werd het grootste deel van de 10.000 euro opgehaald. De afvaardiging van het bedrijf Franke Nederland bleek gisteren de slimste. Zij wonnen de pubquiz die gepresenteerd werd door Marcel Stevens.
JCI Peelland is een serviceclub voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. JCI Peelland maakt deel uit van de internationale organisatie Junior Chamber International. Deze netwerkorganisatie heeft wereldwijd zo’n 170.000 leden in 116 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *