Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.183 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Deze maand trok de Rabobank Clubkas Caravan naar 6 locaties in Helmond. Na een maand van campagne voeren door de 176 deelnemende clubs om zoveel mogelijk stemmen te werven, konden de wijkambassadeurs en ledenraadsleden van die bank daar in totaal 100.000 euro aan cheques uitdelen.
Net als vorig jaar kreeg Het Kasteel van Sinterklaas het grootste bedrag. Zij ontvingen een cheque van 3.389,83 euro. Daarmee gaat de Stichting nieuwe activiteiten op het terrein van het kasteel van Sinterklaas aanbieden.
In april werden bijna 13.500 stemmen uitgebracht door de Rabobank-leden. Zo bepaalden zij hoe de beschikbare 100.000 euro verdeeld zou worden. Directievoorzitter Peter de Bruin: “30% van onze leden heeft gestemd. Een hele mooie score voor dit tweede jaar. Met de verdiende bedragen kunnen weer veel mooie initiatieven gerealiseerd worden!” “De eerste plannen voor volgend jaar worden gesmeed, dus… wordt vervolgd!” aldus de bank.

2 reacties:

Vanaf woensdag staan de aftermovies van de wijken Noord/Oost/Dierdonk, Brouwhuis/Rijpelberg en Mierlo-Hout online.

Beantwoorden
Ingrid Heusschen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *