Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 110.572 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

5reacties

Vannacht rond 04 uur is een auto met de achterkant een kledingwinkel op de Steenweg binnengereden. De daders hebben vervolgens dure kleding in de kofferbak geladen.
De achterklep bleek niet (goed) dicht toen zij op de vlucht sloegen. Daardoor viel een groot deel van de gestolen kleding uit het voertuig en belandde over de hele Steenweg. In die straat werden ook 2 jerrycans met gele vloeistof aangetroffen. Waarom die daar stonden is vooralsnog onduidelijk. De dieven zijn voortvluchtig, de politie doet natuurlijk onderzoek naar deze ramkraak.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto´s.

In de reacties hieronder staat een update.

5 reacties:

Harry heeft het er maar druk mee. Eerst op de fiets naar een brandende schuur, dan midden in de nacht dit. Kunnen jullie niet een keer een interview plaatsen met Harry. Dit bericht is niets waard zonder de foto’s. Ik ben benieuwd naar de man achter Harry. Als er wat te doen is is Harry erbij, en dat vind ik echt knap.

Beantwoorden

Hi Roland, Harry kan de komende weken niet. Vanwege een vakantie in hotel traliezicht. Hij schijnt een schuurtje in de brand te hebben gestoken en een ramkraak te hebben gedaan.

Beantwoorden

@Henk hahaha

Beantwoorden

@Henk op woensdag 30 november 2022 om 10:05:

Je moet ook iets ondernemen om als fotograaf steeds weer nieuw werk te krijgen.

Beantwoorden

Update:
Vanochtend was de politie bezig met het onderzoek. Omroep Brabant was erbij en deed verslag en ook Harrie fotografie was ter plaatse en maakte de onderstaande foto´s.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *