Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

De politie heeft in vannacht 3 verdachten van een inbraak bij de kantine van voetbalvereniging Bruheze opgepakt.
De politie kreeg vannacht rond 03.25 uur een melding, dat er werd ingebroken bij de sportkantine aan de Espendonk in Brouwhuis. Agenten gingen er onmiddellijk op af en wisten op het terrein van het sportcomplex 2 van de 3 inbrekers in de kraag te pakken. De politiehond Nero greep de derde verdachte in het kanaal. Deze verdachte deed een poging te ontsnappen door het kanaal over te zwemmen. Net toen de verdachte de overkant bereikte, bereikte Nero die achteraan was gesprongen, de verdachte…
De verdachten komen uit Roemenië en zijn 24 tot 40 jaar oud. Ze zitten vast. Zij worden ervan verdacht een enorme ravage aangericht te hebben in de kantine en bestuursruimte van de club.

4 reacties:

Goed gewerkt Nero.
Je hebt laten zien dat je geen underdog bent.
Toppie. 🙂

Beantwoorden

Kutroemenen, dit zal meer regel dan uitzondering worden ben ik bang.

Beantwoorden

Valt me op dat ze ook kunnen zwemmen, kunnen die Afrikaners meestal niet

Beantwoorden

Ben het eens met Mark. Nu nog even knuffelen en weer loslaten. Dweilen met de kraan open dus. Het wordt tijd dat de grenzen weer “gesloten'” worden, om dit probleem (en niet alleen dit probleem) definitief op te lossen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *