Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.144 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Vanaf dinsdag (2 oktober) 07.00 uur tot en met vrijdag 12 oktober 17.00 uur zijn er herstelwerkzaamheden ten behoeve van de stadsverwarming. In verband hiermee zijn in deze periode van 12 dagen verschillende wegen afgesloten, zo laat de gemeente weten.
De Rivierensingel is afgesloten vanaf de Deurneseweg naar de Rijpelbaan. De andere rijrichting is open. De Rijpelbaan is dicht vanaf de Rivierensingel naar de Rijpelbergseweg. Ook hier is de andere rijrichting open. Automobilisten kunnen omrijden via de Deurneseweg, de N279 en de Wolfsputterbaan. (Brom-)fetsers worden ter plekke omgeleid.

9 reacties:

En het gedeelte Rijpelbergseweg(vanaf de rotonde) richting Rembrandtlaan..is dat gewoon open in beiden richtingen ???

Beantwoorden
Actiecomite Veilig Verkeer Rijpelbe

O ja het wordt weer kouder, dus laten we dan fijn aan de stadsverwarming gaan werken.

Beantwoorden

Kan dat niet tegelijk met de aanleg van die drempels gebeuren.

Ligt over een tijdje de hele boel weer open.

Plannen. Moeilijk hoor.

Beantwoorden

Nou, dat is al de honderdste keer dat alles open moet, (paar jaar geleden) nieuw asfalt op de Rivierensingel ? “Ja mooi”, het heeft er geen 4 weken ingezeten of het moest alweer opengebroken worden op diverse plekken en de gemeente neemt er dan genoegen mee dat ze er klinkers voor in de plaats leggen, man man man wat een puinzooi.

Stadverwarming, het grootste windei van de geschiedenis!

Beantwoorden

@Actiecomite Veilig Verkeer Rijpelbe op donderdag 27 september 2018 om 10:01:

Geen idee, we weten niet meer dan wat we schreven. Wellicht dat een ander het weet of de gemeente.

Beantwoorden

Alweer!!

Beantwoorden

Rivierensingel hebben net twee weken stoplichten gestaan… en nu de rest dus…

Beantwoorden

@puck op donderdag 27 september 2018 om 10:35:

Hoezo tegelijk met de drempels? De drempels zijn aparte projecten en vallen binnen de wijk. Deze afsluiting Rivierensingel-Rijpelbaan is buiten de wijk. En als het goed is worden niet alle drempels tegelijkertijd aangelegd maar in fases.

Beantwoorden

@AVVR De drempels die er nog voor eind van dit jaar liggen, ivm geld vd provincie wat op moet, omdat het anders verdampt. Die drempels bedoeld @puck denk ik. De plateaus in jouw bewoording. Maar omdat niemand weet hoe ze eruit zien noemt men deze ook wel drempels. Maar natuurlijk is het geen remmende maatregel want je kunt er met 50 overheen die drempels. Misschien hadden ze dit allemaal tegelijk kunnen doen. Dat er drempels nodig zijn nu al is ook duidelijk. Communicatie laat wat te wensen over vandaar dat er onduidelijkheid ontstaat.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *