Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.230 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Roel van Rijswijk is gisteren gekozen als de nieuwe voorzitter van de wijkraad Helmond Centrum. De 36-jarige Roel woont op Suytkade, dat ook onderdeel is van deze wijk.
Sinds november verdient deze geboren Tilburger zijn brood als adviseur Maatschappelijke Ontwikkeling bij BMC Implementatie. Tot november werkte hij 6 jaar bij de gemeente Helmond. Zijn eerste 2 jaar als ambtenaar was hij Adviseur Wijkgericht Werken.
Cees van Dijk, de huidige voorzitter, maakte in oktober bekend dat hij na 8 jaar ging stoppen. Dat feestelijk afscheid zou januari zijn, maar omdat Cor van Dijl op het laatste moment als nieuwe voorzitter afhaakte, plakte Cees er nog een aantal maanden aan vast.

In een reactie hieronder een aanvulling.

3 reacties:

“Ik heb met heel veel plezier gewerkt als verbindende schakel tussen wijkraden en gemeente. Het was tijd om het eens van de andere kant van de tafel te bekijken. Ik heb er veel zin in” liet de aankomende wijkvoorzitter ons in aanvulling op bovenstaand bericht weten.
Met een zittingsperiode van 4 jaar is Roel van Rijswijk vanaf 1 mei voorzitter van de wijkraad Helmond Centrum. Hij is blij dat zijn voorganger Cees van Dijk heeft toegezegd de komende tijd nog op de achtergrond aanwezig te zullen blijven.

Beantwoorden

Na regen komt zonneschijn en niets komt voor niets. Echter zeker is dat toeval niet bestaat. Roel komt op een plek waar hij zich als een vis in het water zal voelen. Hij zal erg breed ontvankelijk zijn. Dat is goed voor de stad Helmond, het Centrum in bijzonder. En dus voor de juiste schakel tus overheid en burger en leider van een jeugdig wijkraadbestuur.

Door de komst van Roel is mijn wens bevestigd, namelijk het neerzetten van een team met een jeugdige uitstraling en een open mind naar de burger. En dat is zo..

Beantwoorden

Proficiat met je benoeming en veel succes!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *