Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.395 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

7 reacties:

Kleine rondvraag,

Hoe kan het dat dit soort evenementen in Helmond niet uitverkocht raakt, en bijv. in Eindhoven wel. Op de een of andere manier, loopt Helmond toch achter op andere steden, alhoewel de locatie top is.

Beantwoorden

@Adrie op maandag 15 juni 2015 om 10:04:

Wellicht te duur? Ik meen 25 euro, terwijl er veel gratis concerten zijn zoals bij de kasteeltuinconcerten en Lokaal 42. Die halen het uit de drankomzet. Misschien was dat hier ook beter geweest want dan staat het vol tot het Havenplein.

Beantwoorden

@Jan op maandag 15 juni 2015 om 12:56:

Voordeel is misschien wel dat het niet knetterdruk is zoals bij sommige (vooral bij de laatste) kasteeltuinconcerten waar je je kont niet kan keren.

Beantwoorden

Ja 25 euro is veel te veel. En dan nog die hoge bierprijs van 2,50 per bekertje.

Beantwoorden

@Ad op maandag 15 juni 2015 om 16:09:

Tja, zo kun je het ook zien. Gewoon betalen om op een leeg terrein te mogen staan. 🙂 Zo druk als het soms op de kasteeltuinconcerten is hoeft misschien ook niet. Maar het geluk is dat het zondagavond is en veel mensen maandag moeten werken. Daarom altijd minder publiek als op vrijdagavond.

Beantwoorden

Probleem zal inderdaad de programmering geweest zijn de muziek was goed (op zondag) Memphis Maniacs, Rowwen Hèze. Gewoon Top.

Zaterdag avond/nacht was om te huilen, wat een bagger. Wipneus en Pim? Ik snap niet dat die gasten nog steeds op een podium mogen staan wat een stelletje baggere cd-wisselaars met een microfoon en geen gevoel voor ritme of opbouw.

Beantwoorden

@Adrie
Ik ben ook van mening dat het te duur is. De entree is overvraagd en de prijs van een plastic bekertje bier is ook niet mis. Tel daar nog bij op dat de echte publiekstrekkers op zondagavond spelen.

Als je de toppers op zaterdag laat spelen zal het sowieso drukker zijn. En als de entree en consumptieprijzen schappelijker zijn, hangt het met de been buiten. En dan kun je met lagere prijzen per saldo nog meer omzet draaien ook nog.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *