Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.057 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Borstkankervereniging Nederland (BVN) kende het Elkerliek ziekenhuis voor het achtste jaar het roze lintje voor patiëntgerichte borstkankerzorg toe. “Dik verdiend!”, geeft oud-patiënt Patricia vol enthousiasme aan. “Het Elkerliek is patiëntgericht. Er wordt naar je geluisterd, met je meegedacht en de mammacare-verpleegkundigen zijn fantastische meiden. Een echte steun en toeverlaat. Heel bijzonder. Gefeliciteerd met het behalen van het lintje!”
Dit lintje werd vandaag uitgereikt aan de 71 ziekenhuizen waar de zorg voor borstkanker voldeed aan de normen van die vereniging. Naast zorginhoudelijke informatie (hoe heeft het ziekenhuis de borstkankerzorg georganiseerd) maakt BVN ook inzichtelijk hoe patiënten de borstkankerzorg hebben ervaren. Een thema waar BVN ook veel gewicht aan toekent, is samen beslissen. De patiënt wordt uitgenodigd en ondersteund om samen met de zorgverlener na te denken en te beslissen over de behandeling die het beste bij de patiënt past. Via hun website kun je meer lezen over de borstkankerzorg in het Helmonds ziekenhuis.

4 reacties:

Wij hadden niet anders verwacht. Wat een kanjers daar die verpleegkundigen en in het bijzonder Moniek waar wij veel mee te maken hebben gehad. Niets was haar teveel. Ook een bijzondere pluim voor dr Wegdam die toch gezorgd heeft dat de tumor goed verwijderd is.bijzonder bedankt allemaal en gefeliciteerd met wederom het roze lintje.

Beantwoorden

Hartstikke goed, al laat de zorg op andere afdelingen nog veel te wensen over ????

Beantwoorden

Nou de afdeling waar ze nu een lintje voor hebben ook. Het enigste goeie aan het elkerliek is de geboorte afdeling. Voor al het andere mij niet gezien in het elkerliek

Beantwoorden

En verdiend de zorg is daar super

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *