Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.216 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Foto: Henry SwinkelsDe jaarwisseling in Helmond vannacht is rustig verlopen en er heerste over het algemeen een gezellige sfeer volgens de politie. Toch bleek dat er ook enkele personen moesten worden aangehouden. Sommigen van hen konden na verhoor weer naar huis. Bij 3 verdachten loopt het onderzoek nog en deze verblijven op dit moment nog in de politiecel.
Gisteren overdag (oudjaarsdag) waren er diverse overlastmeldingen in verband met het afsteken van vuurwerk. Daarvoor zijn de verschillende processen-verbaal uitgeschreven. Diverse personen kregen een Halt-taakstraf. De nodige kilo’s aan (illegaal) vuurwerk werden door de politie in beslag genomen.
Op diverse plekken richtte het vuurwerk schade aan. Zo werd een auto die geparkeerd stond aan de Matthijs Vermeulenstraat (achter de voormalige City-sporthal) zeer zwaar door vuurwerk beschadigd. Ook een andere auto werd daar beschadigd. Voor deze vernielingen is de politie op zoek naar getuigen.

2 reacties:

Door zwaar vuurwerk is gisteren een glazen schuifpui en een lantaarnpaal vernield op het Soesterbergplein in Helmond Oost.

Beantwoorden

Het is te hopen dat de daders gepakt worden en eenzelfde soort bom in hun reet gestopt krijgen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *