Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.197 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vandaag begon Stam + De Koning Bouw met de bouw van 32 geschakelde woningen en 4 particuliere tweekappers in Ruyschenberg. Volgend jaar lente worden die 36 nieuwe woningen toegevoegd aan de al 66 gerealiseerde woningen in Ruyschenberg.
Voor de allerlaatste 14 huizen start de verkoop op 6 oktober. Als deze zijn opgeleverd, dan wonen de bewoners van dit kleine wijkje van 116 huizen in deze verkeersarme wijk, gebouwd in jaren ’30-stijl. Ruyschenberg is een onderdeel van De Groene Loper en gelegen aan de Kanaaldijk Noordwest, en sluit aan op de Zwanenbeemd.
Het plan De Groene Loper bestaat uit 3 deelgebieden die zijn vernoemd naar landheren die hun stempel hebben gedrukt op de Helmondse geschiedenis: Berlaer, Ruyschenberg en Arberg. De uitstraling is groen, dorps en knus en elk gebied krijgt een eigen invulling en karakter. Deze nieuwe woonomgeving is een initiatief van: SDK Vastgoed bv, VolkerWessels Vastgoed bv en gemeente Helmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *