Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Donderdagavond verwondde een vrouw zich in een appartementencomplex aan de Parkweg in het centrum toen zij de ruit bij een bewoner intrapte. Hierbij raakt zij aan haar been gewond dat hevig ging bloeden. Dat liet de politiewoordvoerder de weblog vandaag desgevraagd weten. De vrouw bleek ruzie te hebben gehad met een man. Op de gang van de vijfde verdieping werd hun ruzie voortgezet. Bij de woning van een bewoner op die verdieping trapte zij een ruit in. “Niet op die bewoner gericht, maar de ruit was toevallig in de buurt.”


Met haar hevig bloedend been ging ze de lift in (zie foto) om op eerste verdieping eruit te gaan. De man met wie ze ruzie had, heeft toen de ambulance gebeld. Nadat de politie het sein veilig had gegeven, zijn de ambulancebroeders ter plaatse gekomen. Zij hebben haar verbonden en geadviseerd naar de eerste hulp van het ziekenhuis te gaan. Haar verwondingen bleken niet ernstig genoeg om met de ambulance richting ziekenhuis te gaan.

Sinds vrijdagavond kreeg de weblog diverse tips (vaak met bovenstaande foto) over dit incident. Wat er die avond gebeurd zou zijn, was volgens de begeleidende teksten erg divers. De ene Helmonder stuurde de foto en vroeg of we meer wisten. Maar er was bijvoorbeeld ook iemand die ons wist te melden dat een “vrouw met messteken door haar vriend zwaar gewond was geraakt en mogelijk overleden.”
Omdat we niet wisten wat er gebeurd was, benieuwd waren gemaakt en er de tijd voor hadden, vroegen we het aan de politie.

1 reactie:

’t was net horror voor m’n deur, maar toch eerste hulp geboden!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *