Buiten is het 17 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.815 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Gistermiddag rond 13.00 uur sloeg een voetganger een barst in de voorruit van een auto. Dat gebeurde ter hoogte van de Biesbosch-Overloop in Brouwhuis. Dit conflict ontstond vermoedelijk vanwege een voorrangskwestie waarbij de voetganger vond dat hij geen voorrang kreeg.
De dader is circa 18 jaar en heeft een licht getinte huidskleur en donker kroes haar. Hij had een stevig postuur en droeg een blauw trainingspak. Bij hem was een tweede persoon die getuige was van de situatie. Deze man is circa 50 jaar en heeft grijzend haar. Hij liep met een lichtbruine jonge hond, soort Stafford/Pitbull.
De politie is op zoek naar zowel de voetganger als de getuige met de hond. Maar ook anderen die het incident zondagmiddag zagen gebeuren of aanvullende informatie hebben, worden gevraagd zich te melden bij de politie via 0900-8844, referentienummer 2015108291.

2 reacties:

Blijft een gevaarlijk punt daar!
Kom er dagelijks met kinderwagen langs en ze rijden gewoon de kinderwagen
uit mijn handen.
ze moeten er maar eens controle houden voor t negeren van het stopbord.

Beantwoorden

@anoniem op maandag 18 mei 2015 om 22:08:

Het punt is enigszins gevaarlijk omdat je als automobilist door de bebouwing slecht zicht op het fietspad hebt. Om te zien of er fietsers aankomen moet je soms met de neus van de auto een stukje op het zebrapad gaan staan. Als je in die situatie als voetganger arriveert kan dat brutaal voorkomen, maar als automobilist kan je niet anders. Ik zie overigens zelden of nooit dat het stopbord genegeerd wordt, en ik kom daar zowel als automobilist, fietser als voetganger.

Overigens hadden die Kok en Bolk van mij wel gestopt mogen worden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *