Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.107 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Sacha van Lierop is benoemd tot de nieuwe voorzitter van Woningbouwvereniging Volksbelang. Hij volgt daarmee Jan Verbiest op die na bijna 30 jaar de voorzittershamer neerlegde..
Via diverse functies was Van Lierop al betrokken Volksbelang. Zo was hij penningmeester van de huurdersbelangenvereniging Volksbelang (2005-2013), lid van de bewonerscommissie Zonnekwartier en lid van klachtenadviescommissie van Volksbelang. In december vorig jaar werd hij bestuurslid bij Volksbelang.
Namens Helder Helmond is deze 47-jarige Helmonder 1 van de 37 gemeenteraadsleden. Woningbouwvereniging Volksbelang, met 102 jaar Helmonds oudste woningbouwvereniging .heeft 23 medewerkers en circa 2.700 woningen.

7 reacties:

Zijn er regels waarin beschreven staat wat wel en niet kan als nevenfuncties.Overigens weigert dit heerschap openheid van zaken te geven omtrent vertrek Rieter. Een erg transparante ” bestuurder” lijkt het mij niet.

Beantwoorden

Als dhr. van Lierop net zo omgaat met Volksbelang !!! Als wat hij met Helder Helmond gedaan heeft !!! Dan zal Volksbelang niet lang bestaan??? Eerst een partij opheffen en dan met een schone lei beginnen in een andere nevenfunctie!!! Laat me niet lachen. Dus andere bestuurders van Volksbelang ben op je hoede met deze persoon.

Beantwoorden

Hij lacht niet voor niets op de foto

Beantwoorden

Is so wie so vreemd dat iemand met een webshop voor stripboeken en een deeltijdbaan bij een tankstation( website HH) een dergelijke functie verwerft. Maar hij is dan ook jarenlang penningmeester geweest. En laat dan dat weer niet op de website van Helder Helmond staan.

Beantwoorden

Overal maakt deze meneer deel van uit lees ik hier. Ook van de willekeur die Volksbelang al jaren hanteert, daar wordt de Hr. van Lierop nu voorzitter van. Namelijk, het verdelen van 5 kamer huur- woningen aan (jonge) nog kinderloze mensen met een bepaalde achtergrond die ik maar liever niet bij name wil noemen, omdat ik dan discrimineer. Maar die de grootste smoel en het meeste geld hebben, dan weet iedereen wel wie ik bedoel. Terwijl de mensen met kinderen die al jaren op de wachtlijst staan hun woning via de achterdeur verhuurd zien worden aan deze groeperingen. Ik was zo iemand die jarenlang ingeschreven stond en een huis voor m’n neus voorbij zag gaan aan een jonge snotneus die het toegewezen kreeg. Ik kan het officieel niet bewijzen, want het is toch nooit waar……………………………………….

Beantwoorden

Zeer zeer slechte keuze.

Beantwoorden

Dit kan toch niet waar zijn? Hoe is het mogelijk dat zo’n stripfiguur voorzitter wordt van een woningbouw vereniging?? Dit is echt te zot voor woorden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *