Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.708 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanaf vandaag is Helmond Marketing de samenwerking met Ugur Ozdemir aangegaan. Ozdemir, onder meer bekend van Helmond.Next en het onlangs ter ziele gegane Helmond Magazine, gaat zich richten op de ontwikkeling en uitvoering van de nieuwe stadsstijl voor Helmond.
In de nieuwe marketingstrategie die de gemeente en Helmond Marketing hebben opgesteld, is opgenomen dat er behoefte is aan een eigen stadsstijl voor Helmond. “Voluit benutten dat veel Helmonders trots zijn op hun stad is wat we willen. Met Helmonders als de ambassadeurs die we zo hard nodig hebben, willen we Helmond op een positieve manier onder de aandacht brengen en houden bij bezoekers, bedrijven en (potentiĆ«le) bewoners. Het ontwikkelen van een krachtig merkbeeld (of: logo) en bijbehorende boodschappen en verhalen maakt dat een stuk gemakkelijker. Het stelt Helmond bovendien in staat om de positieve zaken die in de stad gebeuren, aan haar (naam) te verbinden. De komende periode wordt dit samen vormgegeven.” aldus Helmond Marketing in haar persbericht.
Sinds 1 april is directeur van Helmond Marketing Peter-Paul van Meerwijk vertrokken bij Helmond Sport begonnen. Meteen toen we dat nieuws bekend maakten op 13 maart werd Ugur Ozdemir getipt door Wilco Meulendijks.

2 reacties:

+ + om enthousiasme en intenties van sympathieke Ugur. Ik wens hem succes en feliciteer hem!

– – om campagnes als ‘helmond, the city of’ en andere internationale pretenties (‘international photography event in helmond blabla) . hou t Hellemonds en blijf ver weg van strijp s-ambities.

Beantwoorden

Als hij net zo goed kan ontwerpen als fotograferen dan hebben we een hele goeie!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *