Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.724 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Zaterdagmiddag rond 16.00 uur is de 15-jarige Sarah van Ettro weggelopen vanuit een instelling in Helmond. Er is contact met haar geweest, maar zij weigert terug te keren. Het is onbekend wat voor kleding zij op dit moment draagt.
Sarah is 1,60 meter, blank, heeft bordeaux rood geverfd haar en was in het bezit van een oude witte omafiets. Sarah heeft aan de binnenkant van haar rechter onderarm een tatoeage. Zie je Sarah nu lopen: bel dan meteen 112. Zag je haar na dinsdagavond nog ergens, bel dan 0900-8844. (registratienummer: 2015108258)

1 reactie:

De vermiste Sarah is terecht
De vermiste Sarah van Ettro is weer terecht. Getipt door een Facebookgebruiker, kon de politie de weggelopen Helmondse tiener in Spijkenisse oppakken. De politie dankt iedereen voor de hulp van delen en ReTweeten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *