Buiten is het 20 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.786 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Rond 17.40 uur is er aan de Witte de Withstraat in Helmond-Oost brand uitgebroken in een schuur achter een woning. De brandweer had de brand snel onder controle, maar de inboedel van de schuur is verloren gegaan door de brand. Vermoedelijk is de brand door een technische storing ontstaan. Er raakte  niemand gewond. Zelfs de muis die onderdak in de schuur had, kon zijn leven redden.
Harrie Fotografie maakte onderstaande foto’s.

2 reacties:

Die muis had van mij ook heen mogen gegaan. Enge beesten en niet echt hygiënisch in de wijk. Lijkt wel of er steeds meer komen. 🙁

Beantwoorden

José ik hoop niet dat er iemand in de buurt bij jou vogels houdt. Dan stikt het van die beesten en waar die schuur is afgefikt komen de muizen dikwijls vanuit het terrein, een zogenaamde veldmuis. Misschien was het er zo wel eentje. Die schuur stond in de nabijheid van het fietspad langs het kanaal en het Sjef de Kimpepad. Muizen komen vrijwel overal voor. Er ligt overal wel voedsel. Er wordt niet gepraat over ratten, die zijn inderdaad niet hygiënisch en ook die komen in de stad op vele plaatsen voor.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *