Buiten is het 3 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.452 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanochtend vond er een een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. Dat gebeurde op de kruising bij het politiebureau rond 7 uur.
De scooterbestuurder die de Zuid Koninginnewal wilde oversteken, werd aangereden door de afslaande personenauto. De jongeman had een beetje last van zijn knie en werd voor de zekerheid in de ambulance onderzocht. Zijn snorscooter zal waarschijnlijk niet meer opknappen.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

2 reacties:

In het ene geval is ergens anders het gras groener, in het andere geval is ergens het verkeerslicht groener. Beide gevallen kunnen vervelend/verkeerd aflopen.

Beantwoorden

Ze hadden allebei groen. Ik gewoon een lastig kruispunt omdat je niet stil wil staan op de traverse, maar wel het fietspad voorrang moet verlenen. Tel daarbij het gebrek aan fietstocht op en dan heb je ieder jaar zoiets als dit. Wachten tot het een keer verkeerd afloopt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *