Buiten is het 25 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.260 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Vanochtend botsten een scooter en kleine vrachtwagen van DHL op de kruising van de Engelseweg en de Generaal Robertsstraat op het industrieterrein. De politie en ambulance werden om 09.44 uur gealarmeerd. De scooterbestuurder werd in de ambulance onderzocht en behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto.

7 reacties:

Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 3 foto’s.

Beantwoorden

Het is ook een gevaarlijk fietspad langs de Engelseweg door alle op- en uitritten en zijstraatjes, ik ben ook een al paar keer net niet geschept, terwijl ik een bewuste verkeersdeelnemer ben.

Beantwoorden

Of er daadwerkelijk sprake is geweest van een botsing blijft een beetje de vraag. Het ziet er meer naar uit dat de scooterrijder uitweek voor de te laat stilstaande bestelauto. En zodoende ten val is gekomen of in botsing kwam met een ander obstakel dan de bestelauto.

Beantwoorden

tis gewoon een gevaarlijk punt ik had dat ook bij stijl en co ook op de engelse weg iedere auto bestuurder weet dat dat een voorangs fietpad is duhhhhh

Beantwoorden

Jammer dat foto’s van DHL wagen niet aan andere zijde werden genomen, dit is weer zo’n vooringenomen standpunt, waqnt zo evengoed kunnen zijn dat scooter onderuit is gegaan bij snelle slalom om DHL bus heen

Beantwoorden

Zojuist weer een ongeval in Helmond waarbij de ambulance heli ter assistentie is opgeroepen en inmiddels is geland.

Beantwoorden

bromscooters moeten daar op de weg dus als het een bromscooter is, is die fout.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *