Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.713 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

5 reacties:

Update:
De verdachte, een 18-jarige Helmonder, van de aanrijding is door de politie aangehouden in de Binnenstad en ingesloten. Zijn voertuig is in beslag genomen. Dat liet wijkagent Maikel van Dijk zojuist weten.
De man die werd aangereden is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij had verwondingen aan zijn been. Omdat hij erg veel pijn had, werd hij op de parkeerplaats van de supermarkt verdoofd door het ambulancepersoneel.
Harrie Fotografie maakte ook onderstaande foto:

Beantwoorden

Gaat lekker… Een uur later was ik er en reed er een twingo tegen een boom.

Beantwoorden
Marijke Verstraeten

Gevaarlijke plek! Ga maar niet te vaak naar AH

Beantwoorden

Tja idd onoverzichtelijk daar!! Mja om dan als je iemand aanrijdt ook nog even door te rijden????? Asosiaaaaallll!!! Rspectloos!!!!

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

Scooterrijder die doorreed aangehouden dankzij ooggetuigen
De politie hield zondagavond rond 19.00 uur dankzij een ooggetuige in een garage aan de Willem van Astenstraat in de Binnenstad een 19-jarige Helmonder aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder op de avond een ongeval te hebben veroorzaakt op de Torenstraat. Hier werd omstreeks 18.00 uur een 69-jarige voetganger op het AH XL parkeerterrein aan de Torenstraat omver gereden door een scooterrijder. Dat liet de politie zojuist weten. Gisteravond meldden we naar nu blijkt ten rechtte dat de verdachte een jaartje jonger was.
De man van 69 jaar liep hierdoor een dubbele onderbeenbreuk op en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden overgebracht. De scooterrijder reed door zonder zich te bekommeren om het slachtoffer. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan.
Meerdere getuigen zagen het ongeval gebeuren en schakelden de politie in. Aan de hand van camerabeelden en een alerte getuige die had gezien waar de scooterrijder naar toe reed, kon de politie een verdachte aanhouden in de garage. Hier werd niet alleen de scooter aangetroffen maar had de verdachte ook de contactsleutel van het voertuig op zak. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De scooter is in beslag genomen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *