Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.197 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Een 14-jarig meisje op de fiets werd gisterochtend in Brandevoort door een onbekende man op een scooter tegen de borst gestompt. Dat gebeurde rond 8.15 uur op de Schutsboom ter hoogt van Basisschool De Vendelier. Dat liet wijkagent Patrick Vogel vanochtend weten. Hoe het met het meisje is, is ons nog onbekend. Later vandaag komt de politie met uitgebreidere informatie.
Heb je echter nu al meer info of was je getuige: de politie hoort het natuurlijk graag zo snel mogelijk van je via telefoonnummer 0900 – 8844.

6 reacties:

Wat mankeert sommige mensen ???!!!!!!

Beantwoorden

Joachim: Hetzelfde als over de héle wereld: een mentaliteit die compleet verrot is!!

Beantwoorden

@Joachim Kerkman op donderdag 10 september 2015 om 12:12:

Dat vraag ik me ook wel eens af.

Beantwoorden

Waar zijn ze in gods naam mee bezig dit is te gek voor woorden.

Beantwoorden

Er lopen meer gekken rond dan dat er opgesloten zitten.

Beantwoorden

Zoals hierboven aangegeven, nu de uitgebreidere informatie van de politie met daaronder de door hen verstrekte plattegrond:

Een onbekende bromfietser heeft gistermorgen, woensdag 9 september een 14-jarig meisje tegen haar borst gestompt.
De mishandeling vond rond 8.15 uur plaats op het fietspad aan de Schutsboom in de wijk Brandevoort in Helmond thv basisschool de Vendelier.
De bestuurder van de scooter was een blanke man tussen de 40 en 50 jaar oud. Hij droeg een zonnebril en had een helm op. De bromfiets/scooter was blauw van kleur.
Slaat u aan op dit incident danwel signalement en heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie in Helmond via 0900-8844. Ons referentienummer van deze zaak is 2015201773.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *