Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.165 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vannacht heeft een onbekende scooterrijder een groot aantal autoruiten ingeslagen. Omstreeks 02.50 uur meldde een omwonende van de Bernadettestraat in Helmond Oost dat een scooterrijder met zwarte helm ruiten van diverse auto’s aan het inslaan was. Met meerdere auto’s kwam de politie op de melding af, maar kon de scooterrijder niet achterhalen. Kort daarop kwam de melding dat vermoedelijk dezelfde scooterrijder ruiten van personenauto’s insloeg op de Kluisstraat in het centrum.
Zover het de politie bekend is, werden er geen goederen weggenomen. De politie verzoekt benadeelden van de vernielingen aangifte te doen, dat kan via internet. Heb je iets gezien of gehoord? Bel dan de politie via 0900-8844 of bel anoniem met M. 0800-7000.

1 reactie:

Camerabeelden van de molenstraat misschien?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *