Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.296 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Een bewoner van het Baroniehof in de Rijpelberg is vannacht rond 00.55 uur mishandeld door 2 onbekende scooterrijders.
De man sprak het duo aan op de overlast die zij veroorzaakten in de buurt door hun rijgedrag. Vervolgens werd hij in zijn gezicht geslagen. Vermoedelijk reden de daders op een gele en zwarte retro scooter.
Heb je iets gezien van het voorval of denk je te weten wie de scooterrijders kunnen zijn? Bel dan de politie op 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Het registratienummer: 2015168615.

In de reacties staat een update.

3 reacties:

Als getuigen nu eens foto’s maakten van dergelijke helden en deze foto’s op sociale media deelden, dan konden we er wat mee.
Als Den Haag blijft bezuinigen op de Politie, moeten wij burgers zelf wel voor onze veiligheid gaan zorgen. Zelfverdediging & handelen uit noodweer heet dat via de legale wegen.
Ik zou graag eens zo’n scooterrijder treffen.

Beantwoorden

Legale wegen ? gij bedoelt un honkbalknuppeltje.

Beantwoorden

Update:
De eerste verdachte van het bovenstaand misdrijf is bekend. Het slachtoffer heeft door de mishandeling vermoedelijk blijvend letsel aan de zware mishandeling overgehouden.
De politie is nog steeds op zoek naar meer getuigen, bel de Teamrecherche Peelland via de gratis tiplijn op 0800-6070.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *