Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.222 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Een jonge scooterrijdster is vanavond met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zij kwam waarschijnlijk rond 18 uur ten val op de kruising van de Brouwhuissedijk, Bruhezerweg en de Peeleik in Brouwhuis.
Een automobiliste die kwam aanrijden zag de bloedende vrouw en haar scooter op de weg liggen en heeft alarm geslagen en hulp verleend. Waardoor de vrouw ten val is gekomen is niet bekend, ze heeft zover bekend niks geraakt. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

4 reacties:

Wat erg!maar goed dat die vrouw haar zag liggen …

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

Kon er net niet door… nou weet ik dus waarom.. gerem vrouwke

Beantwoorden

Wij (mijn man en ik) waren erbij en hebben eerste hulp verleend tot de ambulance er was (bijgestaan door de bestuurster van de andere auto die van de andere kant kwam). Ik hoop dat alles goed komt met het meisje.

Beantwoorden

@Karin Wang op woensdag 18 januari 2017 om 13:15:

Klasse!! Maar goed dat jullie daar reden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *