Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

De Silvester-Bernadette uit Helmond Oost is vanmiddag tweede geworden bij de verkiezing ‘Sportiefste basisschool van Nederland’. Daarmee werd een waardecheque van 1000 euro in de wacht gesleept. Die mag besteed worden aan nieuwe sportmaterialen bij het Helmondse bedrijf Janssen-Fritsen. Dat meldde directeur Monique van Ekert vanavond. Haar school hoefde alleen De Vijf Hoeven uit Tilburg voor te laten gaan (filmpje).
Deze jaarlijkse verkiezing werd voor de achtste keer georganiseerd door de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding en het NOC*NSF. Uit alle inzendingen vanuit het hele land waren dit jaar 8 basisscholen genomineerd voor de finale vandaag in Nijmegen.
Hieronder een deel van de podiumpresentatie die de Silvester-Bernadette Basisschool vandaag gaf:

4 reacties:

Super

Beantwoorden

toppie!!

Beantwoorden

Trots op jullie

Beantwoorden

Super

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *