Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.262 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Met ingang van woensdag 12 maart is er op de kop van de Molenstraat in het centrum van Helmond een camera bij geplaatst. Ondernemers uit die straat hadden daarvoor gepleit vanwege overlast en criminaliteit van jongeren. Deze camera richt zich op het openbare gedeelte van de Molenstraat. Tevens is de reeds aanwezige camera aan het einde van de Ameidestraat ‘gedraaid’. De Molenstraat is vanaf de Noord/Zuid Koninginnewal tot aan de parkeerplaats bij de Action in beeld. Politie en de Stichting Stadswacht Helmond hebben hierbij geadviseerd.
Het betreft in de Molenstraat een tijdelijke camera tot 1 juni 2014. Met dit cameratoezicht wordt verwacht meer zicht en grip te krijgen op de ervaren overlast in deze straat. Half juni vindt er een evaluatie plaats van de effecten van het cameratoezicht op de Molenstraat. Zowel omwonenden als de politie worden daarbij betrokken.
Cameratoezicht is onderdeel van een pakket aan preventieve maatregelen op het gebied van openbare orde en veiligheid.

3 reacties:

Mooi, dan zal het probleem snel de wereld uit zijn…..

Beantwoorden

Dan zal het probleem snel de Molenstraat uit zijn en elders weer opduiken (waar nog geen camera’s zijn)

Beantwoorden

Fijn voor de mensen die er wonen en hopelijk minder gedonderjaag in de straat.

We zullen eens kijken waar het probleem zich naar toe verplaatst.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *