Buiten is het 20 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.786 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Gisteren rond 18.40 uur werd een Poolse jongeman door 2 personen in elkaar geslagen. Daarbij werd vermoedelijk zijn neus gebroken.
Dat gebeurde op het Sjef de Kimpepad bij de fietsbrug over het nieuwe kanaal. Naar aanleiding van de melding spraken politieagenten ter plaatse met het slachtoffer. Er werd afgesproken dat hij op een later tijdstip aangifte zou komen doen op het politiebureau. Tot op heden is dit niet gebeurd.
De politie zou zijn gealarmeerd door 2 vrouwen en iemand van Domino’s Pizza zou het slachtoffer hebben geholpen, zo laat de politie weten. 1 Van de daders droeg een rood trainingspak met witte strepen aan de zijkanten.
Heb je informatie over deze mishandeling of ben je slachtoffer of getuige geweest? Bel de politie via 0900-8844 (registratienummer 2015065324).

In de reactie hieronder een update.

4 reacties:

Update:
4 Minderjarige Helmonders aangehouden voor mishandeling Pool
Naar aanleiding van bovenstaande oproep werden 4 Helmondse jongeren aangehouden voor openlijke geweldpleging. Van dit viertal zit nog 1 jongen opgesloten in de jeugdgevangenis. De andere 3 mogen hun strafzaak bij de rechtbank thuis afwachten. Vrij letterlijk thuis afwachten, als schorsende voorwaarden kreeg dit trio (buiten de school- of werktijden) namelijk huisarrest

Beantwoorden

Het feit dat er nog geen aangifte is zegt veel over het (slachtoffer).

Beantwoorden

@Marja van Dooren op donderdag 21 mei 2015 om 10:47:

Wat dan?

Beantwoorden

nog geen tolk?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *