Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Naar aanleiding van een verkeersincident werd dinsdag rond 18.00 uur een man op straat mishandeld. Het slachtoffer raakte bij de daarop volgende verkeersruzie tijdelijk buiten bewustzijn. Dit vond plaats op de Jacob van Wassenaerstraat in Helmond Oost zo liet wijkagent Johan Meeuwsen vanochtend weten.
De voortvluchtige dader (vermoedelijk Oost-Europees) reed in een zwarte VW Polo waarvan de kentekenplaten voor de ruiten lagen. De wijkagent roept mogelijke getuigen op om de politie te bellen op 0900 – 8844.

8 reacties:

Het moet nie gekker worden

Beantwoorden

De verkeersruzie op de Jacob van Wassenaerstraat vond plaats ter hoogte van de kruising met de Karel Doormanlaan.

Beantwoorden

Ik zat vanmiddag rond 15.45 uur achter een zwarte VW Polo met een Pools kenteken achter de achterruit. Deze draaide af naar de scooterwinkel waar voorheen Schepers Citroen zat. Door mijn dashcam heb ik het kenteken op video. Ik heb dit doorgebeld naar de politie. Mocht de melding niet in Helmond doorkomen dan kan de politie zich bij mij melden. Email opvraagbaar via De weblog van Helmond.

Beantwoorden

Beste….

Ik ben een hele goede bekende van het slachtoffer.

Ik wil je met ernst vragen dit kenteken toch door te geven aan politie helmond.
Als het kan vraag a.u.b. naar de agent dhr.liebregts deze is bekend met de zaak.

Mvg
Daan

Beantwoorden

Echt super zo’n dashcam op zo’n moment, hulde aan Erwin!

Beantwoorden

Ook namens de fam. Bedankt Erwin.

Beantwoorden

@Erwin op donderdag 12 mei 2016 om 17:52:

Nooit echt het nut van een dashcam gezien, nu wel. 🙂
Wat goed dat je die auto herinnerde (en dit bericht zag natuurlijk.) Ik ben benieuwd of het de auto is die de politie zoekt, maar dat moet haast wel.
Sterkte aan het slachtoffer, hopelijk liep hij geen blijvend letsel op.

Beantwoorden

De auto kwam vanaf de Rochadeweg. De kans is dus groot dat de Poolse dader te vinden is bij tuinder van Gogh of bij Oostappen. Maar dat vogelt de politie wel uit.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *