Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.095 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Chris Vogels van de gelijknamige keurslagerij in Brandevoort is 1 van de 3 genomineerden voor Praktijkopleider van het Jaar in de categorie versspeciaalzaak. Met een Eindhovense slager en een visboer uit Arnhem strijdt Chris om deze door het SVO kenniscentrum food georganiseerde verkiezing.
Alle 3 genomineerden worden bezocht door de jury voor een interview. Het interview met Chris vond al plaats. Maandag 30 september wordt tijdens een feestelijke avond in het Beatrix Theater in Utrecht bekend of Helmond in de prijzen valt. Dat zou niet verkeerd zijn, want voor de gemeente Helmond is de food sector een belangrijk economisch speerpunt.
Met deze verkiezing wil het organiserende SVO kenniscentrum food het belang van de praktijkopleider onderstrepen. “Deze vakmensen maken uiteindelijk het verschil.”
In januari vorig jaar opende Chris Vogels zijn winkel aan De Plaetse in het winkelcentrum van Brandevoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *