Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.548 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie zoekt getuigen van de overval gisteravond op een snackbar aan de Cederhoutstraat in Mierlo-Hout.
Rond 20.30 uur kwamen 2 mannen met bivakmutsen op de frietzaak binnen. Ze bedreigden de 3 aanwezige personeelsleden met een mes en eisten geld. Ze zijn er met een onbekend bedrag vandoor gegaan.
De politie heeft na de melding nog in de omgeving gezocht maar trof niemand meer aan. De daders zijn tussen de 20 en 25 jaar oud, zijn ongeveer 1,70 meter lang, en hebben een normaal tot slank postuur. Ze droegen zwarte trainingsbroeken. Van hen had er 1 een lichtblauwe jas aan, de andere droeg een zwarte jas. Getuigen van de overval of mensen die weten wie en/of waar de daders zijn, kunnen zich melden bij de recherche in Helmond via 0900-8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Ruim een maand geleden werd cafetaria De Smulhoek in de Binnenstad overvallen. Dankzij een alerte burger hield de politie 10 dagen later een 18-jarige verdachte aan.

2 reacties:

cameraatje installeren

Beantwoorden

Zojuist liet wijkagent Henri van Vonderen weten dat het gaat om
Cafetaria ‘t Hout. Deze zelfstandige onderneming is aangesloten bij de Snackpoint franchise formule. De wijkagent vraagt aan een ieder die rond het tijdstip van deze gewelddadige overval in de Cederhoutstraat, Beukehoutstraat of Notehoustraat was, contact met de politie op te nemen. Onderstaande foto werd door hem gemaakt:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *