Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vorig jaar werden in Helmond 31.885 boetes voor te hard rijden uitgedeeld. Dat leverde de staatskas 2.074.928 euro op. Alle automobilisten in Nederland betaalden in totaal 467 miljoen euro aan snelheidsboetes. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws op basis van gegevens van het CJIB. Gemiddeld bedroeg zo’n boete in Helmond 65,08 euro en gemiddeld reden zij 8,91 km te hard. Hoewel in de buurten niet de meeste boetes vanwege snelheidsovertredingen worden gegeven, bleek deze maand dat te hard rijden zowel in 2012 als 2013 het meest genoemde Helmondse buurtprobleem is.

2 reacties:

Ik zeg: meer, meer, meer

Beantwoorden

Meestal de wijkbewoners zelf die te hard rijden, waaraan de andere wijkbewoners zich dan ergeren. 2 miljoen op 467 miljoen valt in cijfers ook wel weer mee. 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *