Buiten is het -1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.039 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een illegale taxichauffeur is vannacht in Helmond aangehouden tijdens het vervoeren van enkele klanten.
Surveillerende agenten zagen rond 3.45 uur op de Santheuvel Oost in Mierlo een bestelbusje stoppen waar iemand uit stapte. In de wagen zaten nog enkele mensen. Omdat de agenten het niet vertrouwden, reden ze achter het busje aan en lieten het op De Voort in Brandevoort stoppen voor een controle. De inzittenden gaven toe dat zij zich door de chauffeur tegen betaling naar huis lieten brengen. Daarop is de snorder aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor is de 44-jarige man uit Someren weer heengezonden. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt en zijn bus is in beslag genomen.

1 reactie:

Als je dus met je vrienden een busje huurt en iedereen thuis afzet gedraag je volgens deze “agenten” dus a priori verdacht. Wat een logica, kom op zeg….
Ja want je voorkomt een aantal bekeuringen wegens dronken achter het stuur zitten en dat kan natuurlijk niet.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *