Buiten is het 1 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 104.131 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
12reacties

Een autobestuurder zag vanmiddag rond 1 uur een snorfiets over het hoofd. Dat gebeurde toen hij het terrein van het tankstation aan de Nachtegaallaan in Helmond Noord op wilde rijden. Op de snorfiets zat een moeder en 2 kleine kinderen. De moeder en 1 kind zijn met de ambulance meegenomen voor controle in het Elkerliek ziekenhuis.
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

12 reacties:

Blijft toch moeilijk he gewoon uit je doppen kijken sjongejonge.. sterkte aan de moeder en kindjes!

Beantwoorden

Heel veel sterkte

Beantwoorden

Is gewoon kut weg daar altijd wat daar kan ze geen stoplicht ofzz neer zetten. Vies mense die hard rijen bah bah. Zal wel weer kut tuig zijn

Beantwoorden

Met 2kleine kinderen op een snorfiets.?????

Beantwoorden

Een volwassene met 2 kinderen op een instabiel voertuig als een snorfiets is, ongeacht de oorzaak deze aanrijding, zeer onverantwoordelijk. Die kinderen zijn bij een val zo enorm kwetsbaar, dat moet je als ouder echt niet willen.

Beantwoorden

Hoop dat moeder en kinderen goed maken🍀💕

Beantwoorden

Gebeurd normaal nooit moeder met 2 kids was heel toevallig omdat me dochtertje een x eerder mee na huis mocht van school! Mensen hebben altijd oordeel klaar! Gr de mama
Met m’n kindjes gaat het gelukkig goed. Ik heb een gebroken kaak en word morgen geopereerd!!

Beantwoorden
Mama van het ongeval

@Mama van het ongeval op woensdag 13 januari 2021 om 17:38:

Goed gezegd! Fijn dat het met je kids goed gaat, heel veel succes morgen bij de operatie.

Beantwoorden

Tis daar wel vaker kassa beterschap voor iedereen

Beantwoorden

@mama van ongeval

Allereerst beterschap en sterkte, dat voorop.

Je ziet wel vaker dat je net die ene keer dat je je niet aan de regels kunt houden er iets mis gaat. Nu ben jij het die pech hebt maar stel dat dit een van je kinderen had getroffen…..

Succes met je herstel!

Beantwoorden

alleen die ene keer dat doet ze elke dag met haar kinderen een voorop en de andere achterop de scooter die ook nog veel te hard loopt

Beantwoorden

mensne die met twee kindertjes op een zogenaamde snorfiets of scooter rijden spreken nooit de waarheid als het hierom gaat.

Natuurlijk wensen we iedereen beterschap,maar vooral ook; denk eens na en doe niet zo dom.

Ik hoorde ook uit de buurt dat deze vrouw vaker als een dolle met kinderen rondscheurt…fietsen of wandelen is aan deze mensen niet besteed; dat is voor hen minderwaardig,en anderen moeten maar rekening houden met de onverantwoorde risico’s die zij nemen.

Ik zie teveel mensen op gemotoriseerde tweewielers rondscheuren,zonder helm en zonder dat ze de indruk wekken verantwoordelijk bezig te zijn.Is een bepaalde type mens.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *