Buiten is het 20 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.044 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Door een stroomstoring sinds vanochtend omstreeks 7.20 uur zijn de spoorwegovergangen op de Mierloseweg/Hoofdstraat en de Slegersstraat gesloten. Deze blokkering gaat vermoedelijk tot 12.00 uur duren, zo laat de politie weten. Vorige maand waren die 2 ook uren dicht. Via de Railcam kun je de eerste spoorwegovergang live volgen.

Tussen Helmond en Eindhoven rijden momenteel minder treinen als gevolg van die overwegstoringen, zo meldt de NS. Reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd van zo’n 60 minuten.

2 reacties:

Het zal ook eens niet zo zijn bij die overgang. Springter niemand voor de trein dan is er wel een of andere storing. Gelukkig hoef ik daar niet meer zo vaak over.

Beantwoorden

1 Minuut gelden zijn de spoorbomen van de spoorwegovergangen op de Mierloseweg/Hoofdstraat weer geopend en kunnen de auto’s en vrachtwagens er weer door.
De beperkingen tussen Eindhoven en Deurne als gevolg van overwegstoringen zijn nu ook voorbij. De treinen rijden vanaf 12.15 uur volgens dienstregeling.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *