Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.216 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Voor de rest van dit seizoen is het bedrijf Stadsparkeren de shirtsponsor op de achterzijde van het shirt van Helmond Sport. Vrijdag in de gewonnen oefenwedstrijd thuis tegen Patro Eisden Maasmechelen werden die shirts voor het eerst gedragen.
Stadsparkeren opereert in heel Nederland. In Helmond is dit Deurnese bedrijf sinds eind 2012 actief onder de naam Gepast Parkeren Helmond. Vorige maand meldde de 10.000ste inschrijver zich aan voor dit parkeersysteem in Helmond.
Stadsparkeren ziet Helmond als hét voorbeeld van een succesvol digitaal parkeerbeleid. “Door dit behaalde succes zijn wij van mening dat het sponsoren van een lokale sportclub een goed middel is om iets terug te doen voor het verzorgingsgebied. Daarnaast heeft het voor ons natuurlijk ook voordelen zoals landelijke bekendheid omdat de wedstrijden nationaal op TV te zien zijn” aldus de kersverse shirtsponsor van de club in de Jupiler League
Wim van den Broek maakte onderstaande foto’s tijdens de eerste wedstrijd met de nieuwe shirtsponsor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *