Buiten is het 17 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.815 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Mogelijk gaat Stanley Elbers van Helmond Sport deze zomer Helmond Sport verlaten. Een aantal clubs hebben interesse, een Engelse club staat op het punt om de buitenspeler een aanbieding te doen, zo meldt VI.
Met 13 doelpunten werd Elbers dit seizoen  clubtopscorer. De supporters kozen Elbers (die vandaag 23 werd) tot Man van het Seizoen. Hij tekende 2 jaar geleden een contract voor 4 seizoenen bij Helmond Sport. Hij speelde tot op heden 31 + 33 competitiewedstrijden voor de club.
Er is ook belangstelling voor Lars Hutten. Deze aanvallende middenvelder (25) is momenteel een week op proef bij Kilmarnock FC, de huidige nummer 9 in de hoogste divisie van Schotland. Helmond Sport huurde hem afgelopen seizoen van Excelsior Rotterdam. In de 22 competitiewedstrijden die hij speelde scoorde hij 2 keer. Hutten heeft een aflopende overeenkomst bij Excelsior.

3 reacties:

Dat zou jammer zijn.

Christoph Bertjens wordt al genoemd als opvolger van Elberts
http://www.voetbalbelgie.be/nl/article.php?id=95561

Beantwoorden

@Buurman op vrijdag 15 mei 2015 om 12:09:

STVV deed Bertjens een nieuw voorstel. Hij staat nog een jaar onder contract. Waasland-Beveren. Helmond Sport en vooral Lommel United tonen verregaande interesse. Dat meldt de laatst genoemde club vanochtend via Facebook.
STVV werd dit seizoen kampioen in de Proximus League en promoveerde naar de Jupiler Pro League (de hoogste afdeling van het Belgisch professioneel voetbal).

Beantwoorden

Stanley Elbers (nog) niet naar Bradford City
Het is nog niet duidelijk of Stanley Elbers vertrekt bij Helmond Sport. Voorlopig mag hij (nog) niet naar Bradford City. De Engelse club wilde de aanvaller aantrekken, maar Helmond Sport ging niet akkoord met het bod van de League One-club, meldt Tjerkstra Media.
Naar verluidt heeft Elbers, die de overstap graag wil maken, een clausule in zijn contract staan waarin is opgenomen dat hij voor 3 ton mag vertrekken. Bradford City wilde, volgens een betrouwbare bron, 200.000 euro overmaken voor de clubtopscorer die nog tot medio 2017 bij Helmond Sport onder contract staat. Maar de club van Jan van Dijk laat hem niet vertrekken voor een bedrag dat lager is dan 3 ton.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *