Buiten is het 32 graden, binnen zit al 15 jaar ­čś╗

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.272 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Bloemenintocht 2014Vanwege onverwachte werkzaamheden aan het grasveld bij de Lorentzstraat is de organisatie van de avondwandelvierdaagse gedwongen de start van de bloemenintocht komende zaterdag te verplaatsen. De start zal nu plaatsvinden vanaf het veld op de hoek van de Rooseveltlaan en de Jan van Brabantlaan om 14.30 uur. Daarom is er zaterdag een gewijzigde wandelroute richting het Frans Jozef van Thielpark, zie deze kaart. Dat liet de organisatie gisteravond weten.
Vanaf morgen tot en met zaterdag wordt de Helmondse Avondwandelvierdaagse voor de 56e keer gehouden. Ook dit jaar kan er die 4 dagen (3 avonden en 1 middag) gewandeld worden. Deelnemers kunnen kiezen uit 5, 10 of 15 km per dag. Er zijn weer 4 startlocaties: de St. Leonardus speeltuin in de Leonarduswijk, de Sporthal Polaris in Mierlo-Hout, de Blokhut bij de Oude Toren in Stiphout en het gemeenschapshuis De Loop in Brouwhuis. Zaterdag tijdens de traditionele bloemenintocht zal een delegatie van het college van burgemeester en wethouders vanaf de start meelopen met de wandelaars.

2 reacties:

Gabi Sandifort, ff rekening mee houden! xxx

Beantwoorden
Anita Van Der Kruijssen

Ja had ik al gezien.Veld is helemaal omgeploegd

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *