Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

3reacties

Vlak voor middernacht kreeg de politie een melding van een steekincident bij een woning aan de Beelsstraat in de Binnenstad. Daar bleek bij een ruzie tussen 2 mannen er eentje gewond geraakt te zijn, zo liet de woordvoering van de politie weten. Al snel werd er een man als verdachte aangehouden.
De politie onderzoekt de toedracht van het incident. Heb jij informatie die hen daarbij kan helpen? Dan wordt je gevraagd dat via 0900-8844 of anoniem 0800-7000 te laten weten.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In een reactie hieronder staat een update.

3 reacties:

Wat een toestand weer , traumatisch voor degene die er bij betrokken zijn.
Zie dat vrouwke met de hand voor haar mond , te triest voor woorden.
Sterkte dan maar voor iedereen.

Beantwoorden

Triest weer. 🙁 Hoorde van iemand uit de straat dat de verwondingen van die man gelukkig bleken mee te vallen.

Beantwoorden

Update:
3 Helmonders gewonden bij het steekincident
Bij het steekincident kort voor middernacht raakten 3 personen gewond. Dat zijn een 63-jarige Helmonder die als verdachte is aangehouden en 2 slachtoffers ook uit Helmond: een 29-jarige vrouw en 31-jarige man. Het trio is door een arts behandeld.
De verdachte wordt vandaag op het politiebureau verhoord. De politie verrichtte buurtonderzoek, nam diverse getuigenverklaringen op en doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *