Buiten is het 17 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.801 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

De politie onderzoekt een steekincident in een woonhuis in de Nieuwstraat in ‘t Haagje. Om 08.49 uur maakten zij daarover een melding. Een 50-jarige man werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Deze vermoedelijke dader is de bewoner van de woning.
De toedracht van de steekpartij is onduidelijk. Ook is het nog onduidelijk waar het slachtoffer is. De politie is het bloedspoor aan het volgen om het slachtoffer te vinden.
Het incident gebeurde niet in de relationele sfeer, maar veel is nog onduidelijk. De recherche doet daarom uitgebreid onderzoek naar de toedracht onder meer middels het horen van getuigen en onderzoek naar sporen en beelden. Heb jij info, tips of camerabeelden? Dan vraagt de politie om hen te bellen op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

4 reacties:

Grappig dader gevonden, slachtoffer niet! Voor t zelfde geld heeft ie een kip geslacht haha

Beantwoorden

Het heeft iets weg van onenigheid tussen criminelen.
Is net bij de kruising met de Mierloseweg.

Beantwoorden

Update 1:
Tot op dit moment is het slachtoffer niet gevonden door de politie.

Beantwoorden

Update 2:
Het mogelijk gewond geraakte slachtoffer is nog steeds spoorloos. De politie roept hem nadrukkelijk op om zich bij hen te melden. Ze hebben wel al contact met hem gehad en proberen hem te overreden om zich bij hen te melden.
Het steekincident in de woning vond rond 07.30 uur vanochtend plaats. De aanleiding van het incident is nog onduidelijk en de recherche doet verder onderzoek naar de toedracht van het steekincident. De aangehouden 50-jarige bewoner wordt uitgebreid verhoord.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *