Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.126 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Vanavond om 18.10 uur kwam de melding van een steekpartij op de Traverse. De politie laat weten dat er een man gewond het politiebureau is binnengelopen. Hij gaf aan dat hij gestoken was. Agenten ontfermen zich over de man en zijn met hem in gesprek. Hij is goed aanspreekbaar. Medische hulp is onderweg. Wat er precies gebeurd is wordt verder onderzocht.
De politie kijkt in de omgeving uit naar 2 donker getinte jongens die mogelijk betrokken zijn geweest bij het incident. 1 Daarvan zou een zwart met wit trainingspak dragen. Zij vragen hen te bellen op 0900-8844 als je iets zag in de omgeving van het politiebureau.

3 reacties:

Die zullen ze daar veel vinden 2 donker getinte

Beantwoorden

Helmond is al lang niet veilig meer, op sommige plekken hoef je overdag niet te komen, en op meer plekken s avonds al helemaal niet meer.
Er wordt veel over geschreven en weinig aan gedaan, naar mijn mening komt dat door de verrotte niet democratische politiek, want de politie zie je nog maar weinig op straat, en maar te zwijgen over het lakse gerecht.

Beantwoorden

Komttochdoordieluidiedestraatonveiligmaken??? Respect voor elkaar, bestuurders en burgers, samen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *