Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.724 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Foto: Achilles '29Verdediger Steven Edwards van Achilles’29 speelt komend seizoen voor Helmond Sport. Dat meldt zijn huidige club.
De 24-jarige Edwards speelde sinds vorig seizoen ruim 60 wedstrijden voor de ploeg uit Groesbeek. Hij kwam destijds van NAC Breda waar hij overbodig was geworden. De van origine centrale verdediger is sinds de winterstop controlerende middenvelder bij Achilles.
Zowel thuis als uit scoorde hij dit seizoen tegen de ploeg van trainer Jan van Dijk. Vrijdag redde hij in blessuretijd de eer voor zijn huidige club met een kopbal: 3-1. In totaal scoorde deze verdediger 4 keer voor Achilles’29.
Technisch directeur Mario Captein van Helmond Sport laat vanochtend weten dat ze wel met Steven Edwards bezig zijn, maar dat de overgang naar Helmond nog niet voor 100% is afgerond.

5 reacties:

Welkom!

Beantwoorden

Be welcome, goed bezig denk ik.
Snel bouwen aan een nieuw volwassen elftal, en wennen aan elkaar zodat iedereen bij aanvang competitie, op elkaar is ingespeeld.

Beantwoorden

Mooi nieuws, een goede speler met een goeie kop erop. En volgend jaar in ieder geval 2 tegendoelpunten minder. 🙂

Beantwoorden

Van West Brabant (NAC) naar boven de rivieren (achilleshiel) nu naar Oost- Brabant hopelijk voor lang en een aanwinst.
Kan nog jaren door met zijn 24 jaar, goed bezig HS.

Beantwoorden

Enkele minuten geleden bevestigde ook Helmond Sport zijn komst via Twitter.
Via het persbericht van de club laat Steven Edwards weten: “Helmond Sport is een mooie club en voor mij een stap omhoog. Ik zie Helmond Sport als een volwaardige Jupiler League club die normaal gesproken goed meedoet. Ik ben heel blij dat ik bij deze professionele club aan de slag kan.”

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *