Buiten is het 25 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.260 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vannacht rond 0.15 uur vond er een aanrijding plaats op de Hoofdstraat in Mierlo-Hout. Daarbij kwamen 2 auto’s vlakbij het verkeersplein met de Heeklaan in botsing met elkaar.
In de ene auto’s zaten 5 inzittenden, 1 van hen is in een ambulance aan haar verwondingen geholpen. In de andere zat alleen een bestuurder die met de schrik vrij kwam. Ook de automobiliste die daarachter reed was behoorlijk geschrokken van hetgeen ze voor zich had zien gebeuren.
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Beide auto’s raakte dusdanig  beschadigd dat ze door een bergingsbedrijf moesten worden weg getakeld.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

5 reacties:

Harrie Fotografie maakte vannacht ook nog (als eerste) deze foto.

Beantwoorden

Slaapt Harrie wel ooit, vraag ik me zo langzamerhand af? Nou ja, als hij sliep dan hadden we nooit zulke fraaie foto’s hier op De weblog van Helmond!

Beantwoorden

whahahahaha, ja harrie is er wel altijd als de kippen bij, Ook altijd mooie plaatjes.

Beantwoorden

@ punt-uit

Ik vraag me eerder af hoe hij zo snel op de hoogte is van al die incidenten.
Er ligt hier nog een oude Yupiteru 7100 in de kast maar die is de laatste vijftien jaar erg stil, en de hele dag achter de P2000 monitor te zitten lijkt me ook niet te doen.

Beantwoorden

Bedankt voor de positieve reactie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *