Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.141 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Misschien ken je Stichting De Noodkreet van haar bemiddeling tussen ouders en jeugdzorg. De afgelopen jaren zette De Noodkreet zich in voor kinderen in de pleegzorg en hun ouders. Deze maand is na 20 jaar de naam van die non profit organisatie veranderd in Stichting Ouders en Jeugdzorg.
“Naar aanleiding van meerdere gesprekken met partners, cliĆ«nten en collegaā€™s heeft de stichting besloten haar naam te wijzigen in Stichting Ouders en Jeugdzorg. Deze nieuwe naam staat in 1 lijn met waar Stichting Ouders en Jeugdzorg voor staat: een scherp oog voor de, vaak moeizame, samenwerking tussen ouders en jeugdzorg. Hierbij staat het kind nog steeds centraal. Aan wat ze doen verandert dus niets, Ouders en Jeugdzorg blijft zich inzetten voor de cliĆ«nt” zo meldt het persbericht van de stichting.
Behalve deze naamsverandering is er ook een fysieke verhuizing. De afgelopen 15 jaar zaten zij op de Wolfstraat. Mede dankzij de steun van Woonpartners betrokken zij hun nieuwe pand op de Braakse Bosdijk 2a.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *