Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.690 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Wethouder Frans Stienen is gekozen tot lijsttrekker van het CDA bij de gemeenteraadsverkiezingen volgende jaar.
Die verkiezing vond vanavond plaats tijdens de algemene ledenvergadering van het CDA in ’t Patronaat. Wethouder Margreet de Leeuw was de andere kandidaat, zij verloor met maar 1 stem verschil. De eindstand van de stemming was 22 – 21.

3 reacties:

Zo zomaar kunnen zijn dat ik hier van walg

Beantwoorden

Het is behoorlijk stil bij deze partij..
Steunen ze nu wel of niet de RUIT ??

Of blijft het een partij van vlees nog vis ???

Beantwoorden

@Han Coolen op vrijdag 14 maart 2014 om 09:03:

Uit het ED van gisteren

Nu is het weer CDA-wethouder Frans Stienen die belangrijke informatie over de nieuwbouwwijk Suytkade niet met de rest van het college heeft gedeeld. Bovendien heeft Stienen alleen gepraat met projectontwikkelaar Van Wijnen Groep, terwijl de afspraak is dat belangrijke onderhandelingen altijd door twee collegeleden worden gevoerd. Geen wonder dat de andere wethouders – zelfs partijgenoot Margreet de Leeuw – en de burgemeester de handelwijze van Stienen afkeuren en moeite hebben om hem nog te vertrouwen.

Stienen is lijsttrekker van het CDA en met het oog op de aanstaande verkiezingen kan Helmond zich geen nieuwe bestuurscrisis veroorloven. Dus is de zaak in stilte gelijmd. Maar nu de kwestie via het ED toch naar buiten is gekomen, maakt het Helmondse stadsbestuur opnieuw een slechte beurt

Dit verklaart misschien de stilte omtrent alles

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *