Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.807 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Gisteravond hield de politie een 35-jarige Helmonder aan in Alkmaar. De man wordt ervan verdachte onder invloed van alcohol een aanrijding te hebben veroorzaakt waarvan hij is weggelopen.
Omstreeks 21.45 uur kreeg de politie melding dat de verdachte 3 geparkeerd staande auto’s op de N.G. Piersonstraat had aangereden. De verdachte was niet op de plaats van het ongeval gebleven, maar was weggelopen. Getuigen volgden de man en gaven aan de politie door was hij liep. De verdachte kon in de buurt worden aangehouden.
Bij onderzoek bleek de man niet alleen op de Piersonstraat geparkeerd staande auto’s te hebben aangereden, maar ook kort daarvoor op de Dr. Schaepmanstraat, waar een beschadigde auto stond.
De verdachte bleek alcohol te hebben gebruikt. Hij blies 1105 ug/l. Aangezien de man geen rijbewijs had, gelden voor hem de regels voor beginnend bestuurder en mocht hij niet meer dan 90 ug/l alcohol in zijn adem hebben. Hij blies derhalve ruim 12 maal het voor hem geldende maximum.
Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

2 reacties:

Pfffff, wanneer worden dit soort malloten nou eens definitief van de weg gehaald en zwaar bestraft ???? Valt nog mee dat ie geen gewonden (of erger) heeft gemaakt………………… 🙁

Beantwoorden

In Nederland mag en kan alles, politici beseffen niet dat na de tweede wereldoorlog het strafsysteem te mild is geworden. Wanneer ik boos ben op iemand en ik wil die persoon dood dan maak ik die persoon dood en ik zit 12 jaar en dan ben ik terug maar die persoon komt nooit meer terug, en zo wordt er gedacht.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *