Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een dronken Pool op een snorfiets in Helmond blies vanmiddag 805 ug/l bij de ademanalyse. “Da’s ruim 9x de max, want hij heeft geen rijbewijs” meldde het Team Verkeer van de politie-eenheid Oost-Brabant.
Voor bestuurders zonder rijbewijs (zoals deze snorfietser dus) ligt de grens namelijk bij 88 ug/l. Voor hen gelden dezelfde regels als voor de beginnende bestuurder: De Pool is meteen door de politie van de Helmondse weg gehaald. Eerder blies hij op straat bij de blaastest namelijk een indicatie van 700 ug/l een “F” (= falen). Dat was al ver boven het wettelijk toegestane maximum. Waar de politie de man precies in Helmond betrapte, weten we niet.
Wil je meer weten over alcohol in het verkeer, op deze pagina van de politie informeren zij je uitvoerig.

In de reacties hieronder een aanvulling.

1 reactie:

De man ‘reed’ in de Nachtegaallaan in Helmond Noord. Dat liet het Team Verkeer van de politie-eenheid Oost-Brabant ons weten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *